A Process Solutions a legdinamikusabban fejlődő KKV-k között

2017.12.14. 16:40 | Hírek

Pegazus Díjban részesült Magyarország vezető Business Process Outsourcing vállalata, a Process Solutions.

A legdinamikusabban fejlődő kis-és középvállalkozásokat jutalmazó Pegazus Díjat idén kilencedik alkalommal adták át a cégeknek. A Process Solutions először kapta meg a rangos elismerést, miszerint az elmúlt években elért eredményei alapján a piacvezető kategóriában a Közép-magyarországi régió második legdinamikusabban fejlődő vállalata.

A díj elnyerése bizonyítja a munka sikerességét, ugyanis csak azok a cégek lehetnek kiválasztottak, amelyeknek az elmúlt években intenzív volt a növekedési rátája, működésük átlátható, és az árbevételüket tekintve látványos fejlődést mutattak az évek során.

„A Pegazus Díj rendkívüli megtiszteltetés számunkra, nagyon örülünk, hogy az elismerésre méltó gazdasági teljesítményt nyújtó vállalatok között szerepelhetünk. Úgy gondolom, hogy az elért eredményeken túl ez a díj méltó bizonyítéka annak, hogy a lehető legjobb úton haladunk víziónk megvalósításában. Amely vízió nem kisebb célt tűzött ki számunkra mint, hogy mi legyünk a nemzetközi vállalatok első számú pénzügyi és számviteli szolgáltatója a kelet-európai kiszervezett üzleti szolgáltatások piacán. A díj elnyerése jelentős motivációt jelent csapatunknak, hogy egyre jobban tudjunk teljesíteni.” - mondta el Tímár Péter, a Process Solutions szenior menedzsere.

A Pegazus díjban részesülő vállalatokat a Bisnode által rendelkezésre bocsátott nyilvános cégadatok alapján választják ki, és a helyezések végső sorrendjéről az Enterprise Investors szakértői gárdája dönt, figyelembe véve számos kritériumot és a cégek átláthatóságát is.

***

A Process Solutions-ről

A Process Solutions (ex-Arthur Andersen) egy dinamikusan bővülő Business Process Outsourcing (BPO) Cégcsoport, amely Európa-szerte 500 ügyfelének, köztük a világ legnagyobb nemzetközi vállalatainak nyújt számviteli-, adózási- és bérszámfejtési szolgáltatásokat.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó